vineri, 12 februarie 2016

Viata noastra e numai a noastra, nimeni nu are dreptul sa ne dicteze cum sa o traim sau sa ne judece actiunile. Iar daca unii oameni isi permit nesimtirea de a te judeca, lasa-i sa o faca, ignora-i.Tu stii cel mai bine ce fel de persoana esti si daca cineva, vreodata e indreptatit sa iti judece greseslile si deciziile, aceea esti doar tu, nimeni altcineva.


Draga mea, nu mai privi singuratatea ca pe un handicap. Esti singura, ei bine, si ce daca!?
Pe langa alte femei care au iubiti, soti sau amanti, tu ai o multime de avantaje.
Gandeste-te la cat timp liber ai numai si numai pentru tine. Sau ce? Ai fi mai incantata ca dupa o zi obositoare de munca sa mergi acasa si sa o iei de la capat? 
 
Gandeste-te ca nu trebuie sa explici nimanui de ce vrei sa faci un anumit lucru, nu trebuie sa iti justifici in fata nimanui faptele.
Mai vrei? :) Pentru ca mai sunt o gramada de avantaje, lista poate continua la nesfarsit.
Imagineaza-ti cum ar fi ca atunci cand dispui de putin liber sa poti sa il folosesti doar in favoarea ta in loc sa il petreci dupa placul iubitului.
Ca atunci cand nu ai chef de nimic sa te trantesti in canapea, sa comanzi o portie zdravana de mancare nesanatoasa ca doar nu iti tine nimeni evidenta caloriilor inghitite si sa vizionezi un film prost, un film pe care in mod normal nu l-ai viziona nici moarta dar acum o faci pentru ca ai exact starea de spirit necesara pentru acel film.
 

Si ce poate fi mai placut sa poti iesi cu prietenii fix la ce ora iti pofteste inima fara ca nimeni sa iti interzica sau sa se mustaceasca, sa ai o zi in care sa poti rataci linistita printre gandurile tale?
Iti spun eu, absolut nimic nu se compara cu toate astea.
Crezi ca viata ta depinde de un barbat sau ca nu e la fel de frumoasa fara unul alaturi?
E chiar mai frumoasa decat ai crede, trebuie doar sa ai curajul sa o traiesti, sa nu te infranezi de la ceea ce te face fericita doar pentru ca apoi s-ar putea sa ai mustrari de coonstinta.
Niciodata sa nu regreti sau sa te simti vinovata pentru ca ai tanjit dupa un moment de fericire si ca ai luptat sa il obtii.
 
Viata e mult prea scurta ca sa o traim in regrete.
Viata noastra e numai a noastra, nimeni nu are dreptul sa ne dicteze cum sa o traim sau sa ne judece actiunile. Iar daca unii oameni isi permit nesimtirea de a te judeca, lasa-i sa o faca, ignora-i.
Tu stii cel mai bine ce fel de persoana esti si daca cineva, vreodata e indreptatit sa iti judece greseslile si deciziile, aceea esti doar tu, nimeni altcineva.

In ce priveste situatia amoroasa, draga mea, ofera-ti toata rabdarea din lume si asteapta-ti omul tau, cu siguranta il vei intalni candva.

Probabil ca intr-un colt de lume, un alt suflet se simte la fel de incomplet si de neimplinit ca tine fiindca o parte lipseste.
Nu cauta sa te refugiezi in brate nepotrivite pentru ca iti va aduce numai nefericire si neliniste.
Nu cauta sa te impotrivesti destinului cautand iubire unde nu ti-e dat sa gasesti.
Pana atunci, ofera-i vietii viata, pretuieste cea mai de pret bijuterie, singuratatea, pentru ca atunci cand o vei pierde, o vei regreta, vei tanji dupa ea. 
Bucura-te de fiecare clipa petrecuta cu tine, sunt unice.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu