luni, 2 noiembrie 2015

Tu imi amintesti ca intr-o zi mi-am vandut sufletul.


El se simtea barbat in paturi straine si reci, ea cauta o metoda de a-l schimba.

Erai fructul interzis pentru ea. Te dorea pentru ca tu erai ceea ce ea nu putea avea.
Iubea pericolul si isi dorea sa sa fii al ei, indiferent de consecinte.
Nu s-ar fi gandit vreodata ca tu impartasesti aceleasi dorinte cu ea.
Totul incepuse banal, tu erai ca un copil mare in ochii ei. Probabil ca asta a fost ceea ce a atras-o la tine, erai mereu amuzant si asta ii punea ei in permanenta un zambet larg pe buze. Pana la tine uitase cum e sa zambeasca din toata inima. De fapt asta era modul tau de a flirtra cu ea.
Avea sa fie inceputul unei relatii, o relatie mult prea scurta, dar intensa pentru ea.
Zilele treceau, iar ea se simtea tot mai atrasa de tine, in preajma ta putea fi ea insasi, fara masti, fara intentii ascunse, doar dorinte nerostite de teama de a nu se pierde in abis.
La tine gasea ceea ce nu a gasit la nimeni altcineva.
Tu erai ceva nou pentru ea,erai invaluit int-o aura misterioasa pe care isi dorea sa o desluseasca.

Pana sa isi dea seama, era deja prinsa in mrejele tale si avantata intr-o relatie interzisa, fara viitor. S-a lasat ametita de vorbele tale frumoase ca o adolescenta naiva si prostuta, vorbe pe care probabil le foloseai pentru a ademeni si alte femei in patul tau. Niciodata nu te-ai oprit la o singura femeie, demonstrandu-ti astfel tie insuti capacitatile de mascul feroce, in ochii ei insa, aveai sa devii un afemeiat incurabil si un om slab, frustrat, nesigur pe el si pe abilitatile lui.Erai un barbat incapabil sa traiasca pentru o singura femeie. Barbatia ta se masura in marimea listei cu femei cucerite.
Ea insa, nu te dorea decat pe tine. Era prea tarziu momentul in care ea si-a dat seama ce fel de persoana esti .Erai otrava care tocmai ii invadase ratiunea, sufletul si toate simturile,era mult prea fermecata de tine ca sa mai poata da inapoi. Isi dorea si spera ca va reusi sa te schimbe.
Zilele treceau extrem de greu cand nu era langa tine, noptile erau albe si agonizante gandindu-se ca dimineata aveai sa te trezesti langa o alta femeie, intr-un alt pat. Mintea ii era intunecata de ganduri ce ii taiau respiratia.
Acele femei iti vor incalzi patul si trupul, insa nu vor reusi vreodata sa iti incalzeasca sufletul si inima.

Fara sa realizeze s-a lasat prinsa intr-un joc murdar si marsav al destinului. Un joc in care piesele principale erau minciuna, gelozia si tradarea.
Erai expert in arta manipularilor si prefacatoriei, stiai perfect cum sa diminuezi fiecare moment al ei de gelozie, o gelozie justificata de faptul ca vedea cat esti de nonsalant si cu cata nerusinare flirtrai cu altele sub ochii ei.
Suferea enorm ca a ingaduit ca inima sa ii fie furata in acel moment impertinent din viata ei.
Nu mai putea face altceva decat sa plece, sa bata in retragere, insa de ar fi avut atata putere....
In fata inimii devenea neputincioasa, a lasat totul in mana sortii iar asta avea sa ii provoace si mai multa suferinta.
Acum ai ramas doar o amintire, un secret inchis in inima ei, o poveste asternuta in cateva randuri.