marți, 2 februarie 2016

A fost atat de greu sa ma desprind de singurul barbat care m-a invatat cum se simte iubirea adevarata. Era timpul sa iti ofer o ultima inbratisare si cu ochii inlacrimati sa imi intorc spatele catre tine in timp ce tu iti indreptai pasii intr-o alta directie.

Iti mai aduci aminte? Imi spuneai de fiecare data sa nu ma indragostesc de tine dar ai uitat sa ii spui si inimii mele.
Pentru tine era atat de usor!
Pentru o clipa imi doream sa imi smulg inima din piept si sa o pun in locul inimii tale ca sa intelegi ce simte ea, mi-as fi dorit sa facem schimb de inimi, doar asa as fi reusit sa vad in inima ta.
A fost ultima zi petrecuta impreuna, ultimele clipe de iubire, de fericire dar si inceputul tristetii mele, a singuratatii inainte de a ne spune adio pentru totdeauna.

A fost atat de greu sa ma desprind de singurul barbat care intr-o singura luna mi-a oferit ce nu as fi putut primi intr-o viata, de singurul barbat care m-a invatat cum se simte iubirea adevarata.
Dar de acum gata, acel moment nefast a sosit,era timpul sa iti ofer o ultima inbratisare si cu ochii inlacrimati sa imi intorc spatele catre tine in timp ce tu iti indreptai pasii intr-o alta directie,
parasindu-ma, era timpul sa imi continui viata fara tine, fara ca tu sa ma inveti cum sa o fac.

Imi doream sa raman o amintire placuta pentru tine, nu am vrut sa vezi durerea de pe chipul meu, imi doream sa iti amintesti de acea fata cu zambetul timid, de acea fata care se inrosea de fiecare data cand privirile vi se intalneau, de acea fata care iti privea fascinata buzele in timp ce ii vorbeai in soapta. Nu as fi vrut vreodata sa ma privesti ca pe o femeie plangacioasa si slaba ci ca pe una puternica.

 Era atat de greu sa ma intorc in locul a carei fiecare coltisor imi amintea de tine, de noi, unde fiecare melodie parca spunea povestea noastra.
In unele zile sfarseam plimbandu-ma melancolica prin locurile care imi aminteau de noi, imi era dor de buzele tale, de mainile tale, imi era dor sa simt cum intreg trupul tau ma imbratiseaza ca si cum ar fi ultima data.
Pentru mine fiecare data cand eram langa tine era "ultima data"fiindca nu stiam cand se va sfarsi totul.

Acum mi-au ramas doar amintirile si acele locuri in care ne iubeam si ele parca triste.
Acum urasc fiecare loc care imi aduce aminte de tine, le urasc fiindca sunt prea pustii, prea incarcate de amintiri ce imi sfasie inima. Zilele treceau atat de greu incat ma intrebam cum e posibil ca altadata au trecut in zbor? Parca timpul se oprise in loc, minutele mi se pareau ore, zilele parca erau saptamani iar la radio se auzea in fiecare zi aceiasi piesa, piesa care imi amintea de tine, de noi, piesa care nu ma lasa sa te uit.

Mi-ai spus adio dar nu inainte de a rosti o ultima dorinta, aceea de a-mi gasi un barbat bun, care sa ma iubeasca si sa ma pretuiasca.  Dorinta ta s-a implinit doar ca eu nu il pot iubi la fel ca pe tine, cu el nu traiesc dragostea la fel de intens cum o faceam cu tine, dar macar ma iubeste.
Nimeni nu imi poate oferi ceea ce tu ai luat cu tine in momentul in care ai plecat. Ai plecat cu inima mea, tu te faci vinovat de toate starile mele.