sâmbătă, 13 februarie 2016

Multe reprezentante a sexului frumos se vor doamne, putine insa stiu sa fie macar femei.

Multe reprezentante a sexului frumos se vor doamne, putine insa stiu sa fie macar femei.
Nu poti sa iei o femeie cu atitudine de barbat badaran si sa ii oferi statutul de mare doamna.
Probabil s-a intamplat macar odata sa cunosti o femeie de o finete extraordinara, de o frumusete rapitoare care parea sa intruneasca toate calitatile unei doamne.
De altfel o femeie frumoasa nici nu s-ar putea numi altfel decat o lady.
Gresit, frumusetea nu este neaparat un atu al doamnelor.

O doamna adevarata o poti recunoaste de la o posta: este acea femeie care niciodata nu exagereaza cu machiajul si il foloseste cu bun simt, cat sa ii puna trasaturile in valoare, e acea femeie al carei parfum e unul subtil dar de efect si nu unul care sa-i faca pe oameni sa lesine in urma ei.

O doamna nu are nevoie de tinute elegante si nici tocuri mai inalte decat picioarele ei pentru a se face remarcata, ea este constienta ca tot ceea ce are nevoie si o pune in valoare este caracterul ei, ca o atitudine corecta o poate evidentia chiar si atunci cand poarta o tinuta sport.
O doamna nu va cauta sa iasa in evidenta, tocmai asta le va capta atentia celor din jur, vorbeste cu blandete dar niciodata mai mult decat e cazul si paseste cu naturalete.

O doamna veritabila nu vorbeste urat, nu injura si nu barfeste doar pentru a atrage privirile oamenilor sau pentru a fi populara in grupul sau de prieteni. Astfel de atitudine nu va face altceva decat sa atraga oameni invidiosi si rauvoitori.
Tot ce va reusi o astfel de persoana este sa atraga atentia asupra sa intr-un mod pe care cu siguranta nu isi doreste, sa tina lumea la distanta pentru ca nimeni nu vrea sa aiba de-a face cu o mahalagioaica care nu face altceva decat sa-i judece pe restul.

O doamna nu isi va alege niciodata prietenii dupa situatia financiara, ea va cauta intotdeauna oameni cu sufletul curat, oameni cu un caracter frumos, oameni cu care sa aiba ceva in comun si cu care sa se poata mandri ca ii are de prieteni, oameni care sa o faca sa zambeasca dintr-o banalitate.