joi, 18 februarie 2016

Dragul meu, cauta o femeie ca aceea despre care ti-am vorbit si atunci sa vii sa imi spui daca esti cu adevarat fericit sau daca celelante ti-au oferit mai multa fericire.

Draga domn, tu care te consideri un mascul feroce, un barbat irezistibil, tu care crezi ca ai orice femeie la picioare, ma intreb: oare tot acest respect de sine nu te lasa sa vezi mai departe de atat? Pentru ca eu una nu gasesc nimic atractiv la tine, nimic in afara de un fizic placut ceea ce nu prea ma da pe spate, nu daca nu ti-e si sufletul la fel de placut.
Vino si vorbeste-mi despre sufletul tau, nu despre cat de macho esti sau despre cuceririle tale, nu imi vorbi despre ce te pricepi sa faci cu trupul unei femei in asternuturi ci despre cat de capabil esti sa iubesti sufletul unei femei inaintea trupului. Poate atunci vei obtine ceva interes din partea mea. Sau ce?
Este cumva imoral pentru un barbat cu principiile tale, ti se pare jignitor fata de valorile tale?
Draga domn, tu care te consideri un cuceritor innascut, vrei sa-mi spui mie ca nu te-ai plictisit de femei care iti cad cu usurinta in brate, de femei care ti se arunca in pat de la prima intalnire doar pentru ca le-ai scos intr-un local de fite, considerand ca asta e singura metoda sa te rasplateasca pentru efortul financiar?
Vrei sa imi spui ca toate astea te tin pe tine la suprafata si ca nu tanjesti dupa o femeie adevarata?
O femeie cu care sa poti evolua treptat, o femeie care iese cu tine la intalniri zile, saptamani inainte sa ti se daruiasca dar nu inainte de a fi sigura ca meriti sa te bucuri de trupul ei, nu inainte de a fi sigura ca ii iubesti sufletul.
O femeie care sa te introduca in arta iubirii in asa fel incat sa nu mai poti trai altfel, o femeie cu care sa razi, sa plangi, o femeie care sa scoata la suprafata barbatul sensibil din tine si care sa te faca sa fii tu insuti, o femeie care sa isi doreasca sa te cunoasca in profunzime, altfel decat ceea ce lasi tu sa se vada la suprafata.

Poate ca ai avut femei atat de multe incat nu le mai stii sirul dar cu siguranta nu ai avut nici macar o singura data parte de o femeie adevarata, au fost femei de o noapte, femei ce cautau doar distractie si un barbat cu buzunarul gros, erau femei pe care practic le plateai pentru ca stii bine ca fara sa cheltui bani pentru ele, nu ai fi putut sa le ai, te-ar fi lasat balta si ar fi cautat o alta prada, pentru ca tot ce vor de la barbati este rasfat financiar.

Dragul meu, cauta o femeie ca aceea despre care ti-am vorbit si atunci sa vii sa imi spui daca esti cu adevarat fericit sau daca celelante ti-au oferit mai multa fericire.
Cauta acea femeie care sa te faca sa iti infranezi pornirile animalice atunci cand ti-e in preajma, sa te faca sa iti fie teama si de faptul ca atingerea ta ar putea-o rani, o femeie fragila pe care sa iti doresti sa o ai alaturi o vesnicie, sa o atingi, sa o saruti.
O femeie care inainte de a-ti permite sa ii dezgolesti trupul, sa permiti sufletelor voastre sa se contopeasca intr-unul singur.

Cauta aceasta femeie, cucereste-o, schimba-te pentru ea si fa absolut tot ceea ce este necesar ca sa o pastrezi in viata ta, abia atunci vei simti iubirea cu adevarat, abia atunci viata ta va capata sens. Pentru ca sunt sigura ca pana si un barbat de rangul tau se plictiseste la un moment dat sa aiba orice femeie cu usurinta, fara sa lupte pentru ele, fara limite care sa il ambitioneze.
Sunt sigura ca pana si un leu ar putea fi imblanzit atunci cand intervine iubirea. Mai stiu si ca, odata ce vei cunoaste dragostea iti vei dori sa o traiesti pentru totdeauna.