luni, 15 februarie 2016

Nu cauta sa o surprinzi cu cadouri scumpe si cine luate in restaurante de lux, pentru o femeie care iubeste luxul va fi un vis implinit, un alt scop atins,dar nu si pentru femeile adevarate,nu pentru acele femei simple pe care le multumesti cu o simpla floare impreuna cu toata dragostea ta.


Dragostea este un sentiment pur, nobil care nu poate sa salasluiasca in inima unui om rau.
Dragostea este simpla, perfecta atunci cand ea exista cu adevarat si de cele mai multe ori este demonstrata de lucruri banale.
Dragostea se demonstreaza in fiecare zi, nu ar trebui sa existe o anumita zi in calendar, ea ar trebui sarbatorita in fiecare clipa.

Mi se pare un lucru absurd sa astepti sa vina valentine's day pentru a-ti arata iubirea, pentru a darui femeii iubite o floare sau pentru  a o surprinde cu o cina romantica.
Arata-i in fiecare clipa ca o iubesti si ca o pretuiesti, o femeie apreciaza mult mai mult un moment in care sa o surprinzi cu o seara perfecta petrecuta in doi, cu o baie in multa spuma si petale de trandafiri, un pahar de vin alaturi si cateva lumanarele parfumate care sa intregeasca atmosfera.

Si ce poate fi mai placut ca in timp ce va relaxati sa vorbiti despre voi, despre planuri de viitor, despre cat de mult va iubiti, despre viitorii vostri copii?
Nu cauta sa o surprinzi cu cadouri scumpe si cine luate in restaurante de lux, pentru o femeie  care iubeste luxul va fi un vis implinit, un alt scop atins, dar nu si pentru femeile adevarate, nu pentru acele femei simple pe care le multumesti cu o simpla floare impreuna cu toata dragostea ta, asta va fi un adevarat lux pentru ele pentru ca ele stiu ca bani le poate oferi orice barbat sau ii pot obtine si singure, prin forte proprii, sentimentele insa, nu oricine este capabil sa le daruiasca, nu orice barbat e capabil sa daruiasca inima sa unei femei pentru o eternitate.


Sunt domni care considera sentimentele o slabiciune, nedemn pentru un barbat adevarat si de asta nu isi vor exterioriza niciodata iubirea fata de o femeie prin gesturi tandre si cadouri simple.
Acesti domni aleg calea cea mai usoara,considerand ca daca isi vor etala banii, vor avea alaturi o femeie adevarata, crezand ca isi vor impaca iubita cu o bijuterie scumpa cand tot ce isi doreste ea este sa se simta iubita, nu folosita si nu tratata ca o prostituata pe care dupa fiecare intalnire ii oferi lucruri materiale, cand singurul lucru dupa care tanjeste este iubirea.

Stii ca esti cel mai bogat om de pe pamant nu atunci cand ai o cheie de la cea mai scumpa vila sau de la o masina ultimul racnet ci atunci cand ai cheia de la inima persoanei pe care o iubesti,cand ai alaturi de tine un om care sa isi doreasca sa iti daruiasca toata tineretea, care sa isi doareasca sa adoarma in fiecare seara alaturi de tine si sa se trezeasca in fiecare dimineata doar pentru a-ti oferi inca o zi de dragoste, inca o imbratisare, un sarut, sa imparta cu tine fiecare clipa de bucurie dar si de tristete, sa vrea sa imbatraneasca alaturi de tine si sa impartiti bune si rele pana la sfarsitul vietii, sa iti daruiasca o multime de copii  care sa aiba gura ta si ochii ei, sa va bucurati de nepoti ca la final sa inchideti ochii cu sufletul impacat si cu gandul ca viata voastra a fost un dar minunat de la Dumnezeu, ca desi nu intotdeauna a fost usor si poate ati avut lipsuri dar nu va lipsit ce era mai de pret, IUBIREA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu