marți, 26 ianuarie 2016

Povestea noastra e un inceput si un sfarsit in fiecare zi.

Mi-e atat de teama sa iti dau drumul dar mi-e si mai teama sa raman langa tine.
Mi-e teama ca nu as sti cum sa traiesc in lipsa ta, totodata nu stiu cum sa o fac nici in prezenta ta.
Credeam ca totul va fi diferit cu tine si asa si este, tu reusesti sa imi creezi stari de confuzie ca nimeni altcineva.
Tu esti binele dar si raul in acelasi timp, esti ca un val in mijlocul marii, agitat la inceput si tot mai linistit pe masura ce inainteaza spre tarm.
Uneori esti ca mierea, alteori acru ca o lamaie.
Sunt nevoita sa ma adaptez la un stil de viata care nu ma caracterizeaza si care ma ucide incet in interior.

Deschid ochii in fiecare dimineata doar pentru a-mi lua doza zilnica de tortura.
Credeam ca este suficient sa te iubesc ca sa fiu fericita cu tine, oriunde m-as afla, dar nu, nici macar iubirea nu ma mai bucura.
Incerc sa caut macar un singur motiv pentru a ramane impreuna, printre miile de motive pentru care nu as face-o iar partea trista e ca nu reusesc sa gasesc, e dureros sa realizez cate motive am de fapt sa te las sa pleci. Si totusi ma contrazic mereu gandindu-ma ca motivele mele nu sunt niste motive pentru care sa scot un om din viata mea, un om care ma iubeste.
Nici macar nu stiu daca ceea ce simt eu pentru tine e acea iubire care trebuie sa fie sau e doar faptul ca langa tine ma simt in siguranta, ca ma protejezi cum nu a facut-o nimeni niciodata, ca ma iubesti.

Poate ca va sosi o zi cand totul se va sfarsi, insa pana atunci invata-ma sa trec peste, invata-ma sa nu ma doara, invata-ma sa te uit.
 Poate intr-o zi cu sau fara voia noastra povestea noastra va ajunge la final, dar te rog, ajuta-ma sa construiesc un final frumos pentru noi. Un final care sa nu lase in urma resentimente si regrete, ura sau dorinte de razbunare, intrebari fara raspuns sau impresii gresite.
Pana atunci fa ce stii tu sa faci cel mai bine, iubeste-ma, dar nu inainte de a-mi agita linistea, nu inainte de a porni furtuna in sufletul meu ca mai apoi sa ma linistesti cu imbratisarea ta.
Pana atunci eu voi accepta iubirea ta si voi incerca sa evit sfarsitul pentru ca desi nu esti perfect, stiu ca nimeni nu ma va iubi mai bine decat o faci tu.
Povestea noastra e un inceput si un sfarsit in fiecare zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu